• TÜRKÇE ENGLISH FRANÇAIS اللغة العربية

  •  

    KULLANIM ALANI
    KULLANIM ZAMANI
    SULAMA SUYU İLE KULLANIM
    MİKTARI
    YAPRAKTAN KULLANIM
    MİKTARI
    Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber,
    Patlıcan, Hıyar, Fasülye, Kavun vb.
    Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile 2-2,5 Lt/da 100 Litre Suda 150-200 cc
    Sera ve Örtü Altı Sebzeleri Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile 2-2,5 Lt/da 100 Litre Suda 150-200 cc
    Meyve Ağaçları Vegetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta ara ile 2-2,5 Lt/da 100 Litre Suda 150-200 cc
    Bağlar Aktif gelişme döneminde 2-3 Lt/da 100 Litre Suda 200 cc
    Zeytin Çiçeklenme öncesi ve meyve tutumu sonrası 2-3 Lt/da 100 Litre Suda 150-200 cc
    Narenciye Baharda sürgün gelişimi boyunca 10 gün ara ile 2-3 uygulama 2-3 Lt/da 100 Litre Suda 150-200 cc
    Fındık Aktif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama 100 cc/Ocak 100 Litre Suda 150-200 cc
    Çilek Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama 2-3 Lt/da 100 Litre Suda 150-200 cc
    Şeker Pancarı, Patates, Havuç İlk çapadan gelişme dönemi boyunca 2-2,5 Lt/da
    100 Litre Suda 200 cc
    Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır Aktif gelişme döneminde ve başaklanma öncesi 2-3 Lt/da 100 Litre Suda 150-200 cc
    Pamuk Aktif gelişme süresince ve çiçeklenme öncesi 2-3 Lt/da 100 Litre Suda 150-200 cc

    Vegetatif gelişmenin yoğun olduğu dönemlerde 15-20 günde bir kez uygulanır.
    Sebzeler ve meyveler için sulama sistemleri ile veya topraktan 2-4 L /da;
    süs bitkileri içinse 1-3 L /da dozunda uygulanabilir.

     

    Bitkinizin doğru oranda aminoasit dengesini koruyarak çevresel kaynaklı stres koşullarına karşı güçlenmesini sağlayan, yaprak ve damlamadan uygulanabilen doğal, organik bir üründür.

    • ​Düşük moleküler ağırlığı sayesinde çok hızlı alınım, taşınma ve faydalanma sağlar.
    • İçeriğindeki yüksek orandaki amino asitler bitkinin abiotik stres koşullarına karşı dayanıklılığını arttırır.
    • İçeriğindeki serbest amino asitler ve kısa zincirli peptitler (Oligo peptitler) nedeniyle klorofil sentezi, fertilite, enzim aktivatörü ve şelatlayıcı etkisi ile bitkinin vejetatif ve generatif gelişiminin en iyi şekilde gerçekleşmesini sağlar.
    • İçeriğindeki uzun zincirli peptitler ile topraktaki kalıcı etkisinden dolayı uzun süreli ve istikrarlı (kalıcı) etkinlik sağlar.
    • Ürünün iç ve dış kalitesini buna bağlı olarak meyve kalitesini arttırır.
    • Pazarlanabilir ürün miktarında artış sağlar.
    • Toprak düzenleyici özelliği ile daha güçlü kök yapısı oluşturarak bitkinin besin maddelerinden daha etkili yararlanmasını sağlar.
    • Kullanıldığı ürünler; Antepfıstığı, Armut, Arpa, Ayçiçeği, Ayva, Badem, Bağ, Bezelye, Biber (sera), Biber (tarla), Buğday, Çavdar, Çeltik, Ceviz, Çilek, Çilek (sera), Domates (sera), Domates (tarla), Elma, Enginar, Erik, Fasulye, Fındık, Greyfurt, Havuç, Hıyar (sera), Hıyar (tarla), Ispanak, Kabak, Kabak (sera), Karpuz, Karpuz (sera), Kavun, Kavun (sera), Kayısı, Kereviz, Kestane, Kiraz, Kivi, Kolza(Kanola), Lahanagiller, Limon, Mandalina, Marul, Marul (sera), Maydonoz, Mercimek, Mısır, Muz, Nar, Nektarin, Nohut, Pamuk, Patates, Patlıcan (sera), Patlıcan (tarla), Pırasa, Portakal, Sarımsak, Şeftali, Şekerpancarı, Soğan, Soya, Tütün, Vişne, Yerfıstığı, Yulaf, Zeytin.