TÜRKÇE ENGLISH FRANÇAIS اللغة العربية
KULLANIM ALANI |
KULLANIM ZAMANI |
SULAMA SUYU İLE KULLANIM MİKTARI |
YAPRAKTAN KULLANIM MİKTARI |
Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasülye, Kavun vb. |
Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile | 2-2,5 Lt/da | 100 Litre Suda 150-200 cc |
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile | 2-2,5 Lt/da | 100 Litre Suda 150-200 cc |
Meyve Ağaçları | Vegetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta ara ile | 2-2,5 Lt/da | 100 Litre Suda 150-200 cc |
Bağlar | Aktif gelişme döneminde | 2-3 Lt/da | 100 Litre Suda 200 cc |
Zeytin | Çiçeklenme öncesi ve meyve tutumu sonrası | 2-3 Lt/da | 100 Litre Suda 150-200 cc |
Narenciye | Baharda sürgün gelişimi boyunca 10 gün ara ile 2-3 uygulama | 2-3 Lt/da | 100 Litre Suda 150-200 cc |
Fındık | Aktif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 100 cc/Ocak | 100 Litre Suda 150-200 cc |
Çilek | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama | 2-3 Lt/da | 100 Litre Suda 150-200 cc |
Şeker Pancarı, Patates, Havuç | İlk çapadan gelişme dönemi boyunca | 2-2,5 Lt/da |
100 Litre Suda 200 cc |
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır | Aktif gelişme döneminde ve başaklanma öncesi | 2-3 Lt/da | 100 Litre Suda 150-200 cc |
Pamuk | Aktif gelişme süresince ve çiçeklenme öncesi | 2-3 Lt/da | 100 Litre Suda 150-200 cc |
Vegetatif gelişmenin yoğun olduğu dönemlerde 15-20 günde bir kez uygulanır.
Sebzeler ve meyveler için sulama sistemleri ile veya topraktan 2-4 L /da;
süs bitkileri içinse 1-3 L /da dozunda uygulanabilir.